User administration in english and romanian
Username: Password:   Am uitat parola / Forgot my pass
Pagina principala a portalului kennel.ro
 
» Canise
» Rase
» Caini de vanzare
» Monte caini
» Femele de reproductie
» Adoptii caini
» Cluburi
» Calendar expozitional
» Parteneri
» Inregistreaza-te
 
| More
SIGN UP - user account in ENGLISH
 
 
 
 
Caini si canise pe Kennel Romania
Canise si cainii de rasa prezentate pe Kennelro
Comunitatea crescatorilor de caini de rasa
     

TERMENI SI CONDITII

cerinte si obligatiuni legate de utilizarea portalului

 
 
 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea datelor) acestui portal, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a portalului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
www.KENNEL.ro  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind butonul "Termeni si conditii".

INTRODUCERE
Acest portal este proprietatea  www.KENNEL.ro. Portalul este gazduit de serverele companiei www.KENNEL.ro sau a partenerilor acestuia. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de www.KENNEL.ro ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al portalului www.KENNEL.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.KENNEL.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.KENNEL.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI
www.KENNEL.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest portal si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica sau de a reproduce partial sau integral portalul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata portalul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.KENNEL.ro, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE
www.KENNEL.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest portal si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica sau de a reproduce partial sau integral portalul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata portalul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.KENNEL.ro, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza portalul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. www.KENNEL.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. www.KENNEL.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera www.KENNEL.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, www.KENNEL.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. www.KENNEL.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul portalului www.KENNEL.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. www.KENNEL.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit portalul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste portalul.

PROMOTII SI CONCURSURI
www.KENNEL.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul portalului propriu. De promotii beneficiaza doar acele persoane care respecta intocmai regulile afisate pe portal. De asemenea promotiile se aplica doar persoanelor care sunt inregistrate de catre www.KENNEL.ro in perioada de timp in care promotia este valida. www.KENNEL.ro nu garanteaza disponibilitatea produselor pentru promotie si o poate intrerupe si/sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


LEGATURI/LINK-URI

www.KENNEL.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. www.KENNEL.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de la partenerii

www.KENNEL.ro. Portalulul www.KENNEL.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.
www.KENNEL.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui portal, informatia, continutul, materialele de pe portal, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui portal se face pe propriul risc.
www.KENNEL.ro nu garanteaza ca acest portal, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele www.KENNEL.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Toata informatia prezentata pe site-ul www.KENNEL.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui portal va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. www.KENNEL.ro nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Echipa www.KENNEL.ro nu va fi raspunzatoare pentru:
orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe portal orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi .


Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul portalului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate, sau de catre utilizatorii portalului. Din acest motiv, www.KENNEL.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile prezentate in portalul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizori sau utilizatori.
De asemenea imaginile sunt prezentate pe portal cu titlu de exemplu, ele pot diferi de realitate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Fiind de acord cu acest document, utilizatorul/vizitatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE
www.KENNEL.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

 
Raporteaza probleme sau abuz
 
Ultimii caini inscrisi: Taguri:
TERMENI SI CONDITII reguli termeni conditii
parteneri kennel romania canise crescatori
Director web | Director Web Gratuit
WooW.ro - director web, anunturi, bancuri, horoscop, jocuri director web SEO Romania Director WEB